• Ben jij al een fan?

Krukeltoer 2012

Ook dit jaar gaat ProMotor Zeeland zich weer inzetten voor het goede doel. Dit jaar zal op 30 april 2012 de 17e editie plaatsvinden van de Krukeltoer . In het voorjaar zal meer informatie bekend worden gemaakt over de exacte route, onbekend met de Krukeltoer?

Verslag Krukeltoer 2011
Op Koninginnedag waren circa 75 motorrijders naar De Zaete in Yerseke gekomen voor de 16e editie van de Krukeltoer , een benefiet motor toerrit van ca 380 km t.b.v. het Ronald MCDonaldshuis Sophia Rotterdam.
De rijders konden kiezen, voor een geladen route in hun GPS apparaat, of op papier, dan wel individueel of met voorrijder.

De toercommissie had dit jaar gekozen voor een andere opzet, nadat vele ritten in Zuid-West Nederland verreden waren ging dit jaar de rit richting het rivieren land Maas, Waal, Rijn, Lek en Linge.

Aangezien de te overbruggen afstand vanuit de startplaats in Yerseke vrij groot (ca. 100 km) was werd voor een aanlooproute gekozen naar Waalwijk. Hier begon de tour pas echt na een korte stop bij McDonalds. (waar een erg traag koffieapparaat nog niet voorzien was van een turbo knop en ons wel erg lang liet wachten)

De natuur was op mooist, vele bloemen en bomen waren in bloei met erg veel jong voorjaarsgroen. Na een perfect geregelde lunchstop bij Restaurant De Pont in Maasbommel ging de route verder richting de Betuwe waarna via Wijk bij Duurstede het weer in zuidelijker richting ging naar de Linge na 5 veerponten waarvan enkele kleine pontjes kwam Waalwijk weer in zicht, waarna iedereen huiswaarts keerde. Vele complimenten waren er voor de toercommissie welke een schitterende en zeer afwisselende rit had uitgezet, een nieuwe opzet die mede door het fantastische weer bijzonder goed geslaagd is, deze opzet is zeker voor herhaling vatbaar was de mening van vele rijders.

Tot Koninginnedag 2012, voor de 17e editie van de Krukeltoer

Reacties zijn gesloten.